Hvorfor En Liten Investering I Green Energy Vil Lønne Seg Big

By | februar 5, 2021

En stor økende trend i dag er å lære å gå grønt og hvordan du implementerer det inn i ditt daglige liv. Men hva er egentlig grønn energi? En enkel måte å forstå hva grønn energi er å tenke på det som enhver energi som er fornybar, effektiv eller begge deler. Les videre for å lære hvordan du bruker grønn energi for å gjøre hjemmet ditt mer energieffektivt.

Snakk med din elektrisitet leverandøren og se om de tilbyr et alternativ som gjør at hjemmet ditt til å bruke grønn energi. Flere selskaper bruker nå vind-eller solenergi for elektrisitet, og du kan dra nytte av dette! Ring leverandøren i dag for å finne ut om du kan bytte til grønn energi.

Solar oppvarming av vann er en fin måte å redusere bekostning av varmt vann som brukes til dusjer og svømmebassenger. Solar vann varmeovner er mye mer energieffektive enn elektrisk eller gass-drevne vann varmesystemer. Solsystemer bruker solens energi til å stabilisere vanntemperaturen. Mens mange av disse oppgraderingene har høy opp-front kostnader, kan de kvalifisere for skattefradrag eller andre rabatter.

I stedet for å bruke tørketrommelen, tørk tøyet utendørs når været tillater det. Solen kan virkelig få klærne dine til å lukte utrolig. De vil lukte bedre enn noe som kommer ut av en tørketrommel. I tillegg vil du spare mye penger på dine månedlige strømregninger.

Hvis du tenker på å bytte til solenergi, gjør din forskning først. Noen byer har restriksjoner på antall samlere de tillater. For å omgå disse begrensningene, tenk på å få naboene dine til å bli med deg og få en solenergienhet som ville gi strøm til en liten gruppe hjem.

Gå grønt på kaffepause ved å bringe din egen kopp. Hvis du vanligvis bestiller entall latte på Starbucks, ta en høy gjenbrukbare kaffe krus med deg. Hver gang du spør din favoritt kaffebar å blande drikke i din egen kopp, er du bidrar til å grønne miljøet.

Sørg for at alle varme-og kjøleenheter og registre ikke blokkeres av møbler, vindus behandlinger eller barneleker. Hvis et møbel må plasseres foran et bunnplate ovn, la det være et mellomrom på to føtter. Dette kan virke som en sløsing med plass, men dette gjør at du kan unngå å sløse med energi.

Begynn å bruke batterier som er resirkulert, eller bruk oppladbare batterier. Engangsbatterier er fulle av giftstoffer og tar faktisk omtrent halvparten av energien de legger av, for å produsere. Hvis du bruker engangsbatterier, må du resirkulere dem. Oppladbare batterier kan imidlertid brukes om og om igjen.

Hvis du ikke trenger å bruke lysene i hjemmet ditt, slå dem av. Dette inkluderer når du er ikke engang hjemme. Når lysene er igjen, bruker de mye energi, som ikke bare er negativt for miljøet, men det er også negativt på lommeboken din.

Som du har sett, øker grønn energi i popularitet. Grønn energi omfatter fornybar energi og energieffektiv teknologi som er bra for miljøet. Ved å følge tipsene som finnes her, kan du være vennligere til planeten samtidig som du sparer en bunt på energikostnadene samtidig.