Måter Du Kan Bruke Solenergi På For Å Varme Opp Vannet Ditt

By | februar 27, 2019

Noe som flere ikke vet om grønn energi, er at det sparer penger på strøm til hjemmet ditt! Selv om det er mange fordeler for miljøet, er det å bli grønn en fin måte å redusere kostnadene og til og med få skattefradrag! Les denne artikkelen for tips om å gjøre grønn energi rimelig.

Lufttørk tøyet. Hvis været tillater deg, i stedet for å kjøre det gjennom tørketrommelen, tørker du det på en klessnor utenfor. La solen og vinden tørke klærne for deg. Å bruke en elektrisk tørketrommel vil bare bruke energi, og hvis været er fint, kan du enkelt spare energi. I tillegg vil klærne dine vare lenger.

Hvis du vurderer å bytte til grønne energikilder, er det enkleste du kan ringe til din nåværende elektriske leverandør og se om tilbudet grønn energi. Mange elselskaper tilbyr disse strømkildene til sine kunder. De kan imidlertid koste litt mer for å utligne hvor mye penger de ville hatt å investere i kildene.

Det er offentlige tilskudd tilgjengelig for investering i fornybar energi. Ta kontakt med din lokale myndighet for å finne ut hva slags programmer som finnes i ditt område. Hvem vet, du kan kvalifisere for lave eller gratis vind- eller solinstallasjoner. Selv om du ikke kvalifiserer for tilskudd, kan du fortsatt bruke disse artiklene som skattefradrag.

Installer solcellepaneler og høst fordelene enkelt. Det er noen få ting du bør vurdere før du installerer dem. En av de viktigste tingene du bør vurdere før du installerer solcellepaneler, er hvor mye sollys hjemmet ditt får. Hvis hjemmet ditt er skyggelagt, eller du bor i et relativt overskyet område, vil ikke strømbesparelsene dine være så mye.

Ikke hold ting slått på hele tiden. Slå av lys, TV og datamaskiner hvis du forlater et rom og ikke har noen planer om å komme tilbake. Prøv å bruke en stikkontakt slik at du kan slå av all elektronikken din på en gang, i stedet for å sløse med strømmen i standby-modus.

Hvis du tenker på å bytte til solenergi, gjør din forskning først. Noen byer har begrensninger med hensyn til antall samlere de tillater. For å omgå disse begrensningene, tenk på å få naboene dine til å bli med deg og få en solenergienhet som vil gi strøm til en liten gruppe hjem.

Kjøp en boks med Ziplock kvart størrelse baggies og bruk disse til å lage dine egne snacks. Enten du liker litt trail mix, Chex Mix eller en velsmakende muffin, kan du bruke denne vesken og vaske den når du kommer hjem for å bruke dagen etter. Hold snacksene dine grønne ved å vaske og bruke disse baggies til snacksene dine til de er for slitte.

Å bruke grønn energi trenger ikke å være tidkrevende eller altfor dyrt. Bare det å få lysrør, slå av apparater når de ikke er i bruk, eller installere en programmerbar termostat kan hjelpe. Husk tipsene i denne artikkelen, slik at du kan bli grønn for miljøet og for lommeboken din!

Green Electrical Energy